Προκήρυξη εκλογών ΕΕΤ

Το ΔΣ της ΕΕΤ αποφάσισε την προκήρυξη εκλογοαπολογιστικής ΓΣ της ΕΕΤ και εκλογών για την ανάδειξη του ΔΣ το Σάββατο 28/01/2017 μετά τη λήξη των εργασιών της 1ης ημέρας του Συμποσίου του ΠΜΣ Τοξικολογία στη Λάρισα, στο χώρο του Πανεπιστημίου, στο Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας, στη Βιόπολη.

Τα μέλη της ΕΕΤ που είναι οικονομικά ενήμερα έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το ΔΣ μέχρι την Τρίτη 24/01/2017, η οποία αποστέλλεται στο e-mail της ΕΕΤ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη κατάθεσης στην Τράπεζα του οφειλόμενου ποσού, ώστε να τεκμηριώνεται η ταμειακή ενημερότητα των μελών.

Τα μέλη της ΕΕΤ έχουν δικαίωμα επιστολικής ψήφου από τη ημερομηνία ανακήρυξης του καταλόγου των υποψηφίων μέχρι το Σάββατο 28/01/2017 και ώρα 17:00 (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  που πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη κατάθεσης στην Τράπεζα του οφειλόμενου ποσού, ώστε να τεκμηριώνεται η ταμειακή ενημερότητα των μελών.

Το ΔΣ της ΕΕΤ αποφάσισε να σας προσφέρει έκπτωση στη συνδρομή σας.
Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΕΤ του ποσού των 40 € σύνολο για τις συνδρομές σας έως και το 2017 και να προωθήσετε το αποδεικτικό της τραπεζικής συναλλαγής στον Ταμία της ΕΕΤ (Ιωάννα Διαλυνά, 6945100874, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) με κοινοποίηση στο Γενικό Γραμματέα της ΕΕΤ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Σας υπενθυμίζουμε το λογαριασμο κατάθεσης της ΕΕΤ

PIREUS BANK
Account number: 6366-011518-351
IBAN: GR93 0171 3660 0063 6601 1518 351