Εκλογές ΕΕΤ - Κατάλογος Υποψηφίων και οδηγίες ψηφοφορίας

Για τις εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της ΕΕΤ που θα λάβουν χώρα το Σάββατο, 28/01/2017, 13:10 - 15:30, στην αίθουσα 2 του κτιρίου Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Βιόπολη, έχουν θέσει υποψηφιότητα οι ακόλουθοι:
 
1. Βακονάκη Ελένη
2. Κοβάτση Λήδα
3. Κουρέτας Δημήτρης
4. Σαρηγιάννης Δημοσθένης
5. Τζατζαράκης Μανόλης
6. Τσακάλωφ Ανδρέας
7. Τσαρούχας Κωνσταντίνος
 
Όλα τα οικονομικά ενήμερα μέλη έχουν δικαίωμα ψήφου.
 
Κάθε μέλος μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 7 σταυρούς με βάση το άρθρο 11 του Καταστατικού της ΕΕΤ.
 
Όσοι παραστούν στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ μπορούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους αυτοπροσώπως και στη συνέχεια να ψηφίσουν έχοντας μαζί τους αποδεικτικό της ταυτότητας τους ή μπορούν να έχουν ήδη τακτοποιήσει τις οφειλές και να φέρουν αποδεικτικό κατάθεσης στην Τράπεζα μαζί με αποδεικτικό της ταυτότητας τους.
 
Τα μέλη της ΕΕΤ έχουν δικαίωμα και επιστολικής ψήφου από την ημερομηνία ανακήρυξης του καταλόγου των υποψηφίων μέχρι το Σάββατο 28/01/2017 και ώρα 14:00 (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)  που πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη κατάθεσης στην Τράπεζα του οφειλόμενου ποσού, ώστε να τεκμηριώνεται η ταμειακή ενημερότητα των μελών.
Μετά τις 14:00 του Σαββάτου 28/01/2017, η εφορευτική επιτροπή των εκλογών που θα έχει οριστεί στην εκλογοαπολογιστική ΓΣ, θα καταμετρήσει τις ηλεκτρονικές ψήφους και θα διαγράψει ως ψηφίσαντες από τους καταλόγους όσους έχουν αποστείλει ηλεκτρονική ψήφο. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουν οι εκλογές με τα παρόντα μέλη της ΕΕΤ. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας, η εφορευτική επιτροπή θα συνκαταμέτρησει τα ψηφοδέλτια μαζί με τις ηλεκτρονικές ψήφους και θα ανακηρύξει τα αποτελέσματα. Η διατήρηση της ανωνυμίας της ψήφου είναι υποχρέωση και ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής.